Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Slutt for IT-akademiet

IT-akademiet er konkurs. Det innebærr at flere hundre elever ved 27 skoler landet rundt kan gå glipp av eksamen.

Dette skriver Nettavisen i dag.

I følge avisen måtte selskapet bak IT-Akademiet gi opp kampen om å finne kapital til videre drift. Fredag var alt håp utem og nå er selskapet som eier IT-akademiet, Norsk Dataopplæring, slått konkurs.

Løsning for 22 skoler

– Vi har fått til løsninger for 22 av disse skolene. Vi jobber med å finne varige løsninger for de siste fem, men der kan vi ikke garantere noe, sier styreformann Johan Fredrik Thorne i Norsk Dataopplæring til Nettavisen.

Studentene som rammes går i Haugesund, Kristiansand, Stavanger, Trondheim og Tromsø. I tillegg er også IT-Akademiet E-læring underlagt Norsk Dataopplæring.