Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Her er Quart-kameraet

Musteks nye 1.3 megapiksel kredittkortkamera til 750 kroner skal godt gjøres å oppdage for en festivalvakt.

eSmart kredittkortkamera
Som ITavisen.no skrev i går, har Quart-festivalen har lagt ned forbud mot digitalkameraer. Bare tradisjonelle, filmbaserte kompaktkameraer kan brukes på festivalområdet – om du ikke er pressefotograf.

750 kroner

Men her, som så ofte ellers, finnes det en teknisk løsning på problemet. Har du 750 kroner til overs på festival/feriebudsjettet, er det bare å bestille seg et Mustek Gsmart Mini 2. Kameraet får plass på steder få vakter bryr seg med å sjekke – om de i det hele tatt skjønner at det dreier seg om et digitalkamera.

Mindre enn kort

For den prisen får du et kamera som veier 40 gram og tar opp 6,9 x 4,7 x 1,1 cm i lomma. Det er mindre enn et standard bankkort – tykkelsen unntatt. Med et minne på 16 MB skal du kunne klare å ta en god del bildet – avhengig av den oppløsningen du velger. Du har valget mellom 1600 X 1200, 1208 X 960 og 640 X 480.

USB-opplading

Kameraets innebygde lithium Ion polymer batteri lades opp via USB-porten, og varer ca. en halv time ved vanlig bruk. Du bør defor ha PC i nærheten av teltet…

Løp og kjøp?

Mer opplysninger finner du på Musteks nettsted.

Her er to steder du kan kjøpe kameraet (for ordens skyld: ITavisen.no har ingen avtale med disse nettstedene):

Komplett.no
PCutstyr.no