Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Slik blir SimCity 4

E3 2002: Byplanlegging har aldri før vært så moro! Ta en titt på den siste utgaven av SimCity, som lanseres senere i år.

SimCity 4
Hvem har vel ikke kastet bort time på time foran skjermen som borgermester i sin egen SimCity-by? Har du ikke gjort det før, så får du nå en ny sjanse – Electronic Arts/Maxis har kommet langt med utviklingen av SimCity 4, og vi er så heldige å få stiftet nærmere bekjentskap med den kommende bysimulatoren på Electronic Entertainment Expo 2002.

– Vi har lagt mye krefter i å forsøke å gjenoppfinne dette spillet, og jeg tror nok folk vil føle at de får servert noe helt nytt, sier Joseph Knight, en av designerne på SimCity 4.

Byen lever

I tillegg til en kraftig grafisk overhaling, som oppriktig talt ser uforskammet forseggjort ut, stiller SimCity 4 med nye katastrofer, et hav av nye bygninger, en avansert døgnbasert trafikk-modell, nydelige animasjoner, og et mer intuitivt grensesnitt.

(*Du trenger siste versjon av Windows Media Player for å spille av denne videosnutten. Har du ikke det, kan du hente oppgradere systemet ditt her. Har du fremdeles problemer, aksesser videoen (4.2 MB) direkte HER )

Mer intimt

Denne gang blir vi også lovet en langt mer personlig ordfører-opplevelse enn tidligere SimCity-spill, med mer fokus på innbyggernes velbehag og mindre hardkjør på økonomi og eiendomsmekling.

Mye står og faller på hvor fornøyde de forskjellige demografiske gruppene dine er, og hvor veltilpass hver innbygger føler seg. For å gjøre det hele enda mer personlig, kan du til og med importere figurerer fra The Sims-spillet ditt, og la de flytte inn i SimCity.

Ikke online…enda

Men selv om The Sims ender opp som nettspill i år, tar det nok litt lenger tid med SimCity 4.

– Vi tror nok SimCity havner online etter hvert, men det blir neppe i denne omgang, sier Knight til Itavisen.no.

Forvent å se SimCity 4 i butikkhyllene ved juletider, om ikke før.

Annonse
Stikkord: spilltester