Hopp til navigasjon Hopp til innhold

TV-nettbank uten saldo

I sommer kommer DnB med bank på TV. Men uten saldo eller betaling av regninger i første omgang.

TV-bank
DnB samarbeider med detTelenor-eide selskapet Zonavi, som leverer interaktive TV-tjenestervia satellitt og kabel.

I følge pressemeldingen dreier det seg i første omgang om informasjon om daglige aksjekurser,fond og sparing, reise og valuta, lån, bil, bolig og betaling.

Ikke kontoinformasjon

I august kommer finansielle kalkulatorer oglåneberegninger. Kontoinformasjon ogregningsbetaling blir ikke tilgjengelige i første omgang, men DnB holder muligheten åpen dersom bank på TV blir en suksess.Som returkanal brukes SMS og Internett.

Skritt videre

– For oss representerer dette et videre skritt på veien i DnBse-satsing, der målet er å tilby finansielle tjenester til våre kundergjennom de tilgjengelige og ønskede kanaler. Bruk av banktjenesterfra sofakroken via TV er en naturlig videreutvikling, sier banksjef iDnB, Bjørn Kloster.