Hopp til navigasjon Hopp til innhold

The Getaway: brutalt og lekkert

E3 2002: The Getaway ligger an til å bli en kommende bestselger for Playstation 2 – i sann GTA3-stil…

The Getaway
Sony satser stort på at det kommende spillet The Getaway vil bli en av de virkelig salgsdriverne for Playstation 2 i høst, og etter å ha fått kost oss med spillet på E3 2002-messen i Los Angeles, tror vi nok de gjør riktig i det.

The Getaway byr på mye av det som gjorde Grand Theft Auto 3 til en vinner: en enorm levende by, massevis av bevegelsesfrihet, et intuitivt kontrollsystem, fet grafikk, og store mengder vold.

Londons underverden

Team Soho, utviklerne bak The Getaway, har virkelig lagt sjela si i dette spillet. Ikke bare har hele 40 kvadratkilometer av London blitt kartlagt og gjenskapt i minste detalj, men det er i tillegg også brukt atskillige millioner på skuespillere, motion capture.

I likhet med GTA3, er byen proppfull av kjøretøy som du kan hoppe inn og utav, etter naturligvis først å ha skremt vettet av eieren.

Vi har tatt oss den frihet å sette sammen en liten videosekvens fra det halvferdige spillet, så du har noe å sikle over.

(*Du trenger siste versjon av Windows Media Player for å spille av denne videosnutten. Har du ikke det, kan du hente oppgradere systemet ditt her. Har du fremdeles problemer, aksesser videoen (5 MB) direkte HER )

To spill i ett

Du kan spille gjennom The Getaway to ganger (minst!) – først som viltre gangsteren Mark Hammond, og deretter som Fran Carter – den utagerende politimannen som jakter på ham.

Vi blir lovet en involverende, men relativt lineær historie i The Getaway, som tar deg med på en vill og brutal reise inn i det urbane gangstermiljøet. Ca. halvparten av spillet utspiller seg til fots, med oppdrag og sekvenser både på gaten og inne i diverse bygninger rundt omkring i London.

Levende film

The Getaway gjør et forsøk på å utviske grensene mellom film og spill, og en kinoreklame med levende skuespillere har blitt satt sammen – til tross for at alle cinematiske sekvenser i selve spillet er sanntidsgenererte med spillets egen 3D-motor.

KLIKK HER for å se kinoreklamen (6.3 MB)

Annonse
Stikkord: spilltester