Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Se de nye Gamecube-spillene

E3 2002: Nintendo & Co. har en drøss imponerende spill på lur, og Mario er bare fornavnet…se video av nyhetene her!

Metroid Prime m/kontrolle
Om ikke alle har latt seg overbevise av Gamecube enda, er det vanskelig å ikke bli imponert etter å ha sett serien av nye spill som presenteres på Electronic Entertainment Expo (E3) denne uken.

Nintendo sier dette er selskapets mest omfattende spillvisning noensinne, og vi nekter ikke for at spill som Super Mario Sunshine, Star Fox Adventures, Metroid Prime, 1080¤: White Storms, og Resident Evil 0 virkelig viser at Gamecube har både grafisk og spillmessig potensiale til tusen.

På rekke og rad

Men hvorfor ta våre ord for god fisk, når du kan kose deg med dette massive videoklippet, rett fra E3 Expo i Los Angeles, hvor vi får se en rekke kommende Gamecube-titler (videofilen er ganske stor, så regne med litt ventetid før den er klar for avspilling) :

(*Du trenger siste versjon av Windows Media Player for å spille av denne videosnutten. Har du ikke det, kan du hente oppgradere systemet ditt her. Har du fremdeles problemer, aksesser videoen (13.4 MB) direkte HER )

Godbiter

Vi har også et par andre diggbare videosnutter å by på, for dere som er spesielt interesserte:

Stikkord: spilltester