Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lucasarts lager Full Throttle 2

E3 2002: Mange blir nok nostalgiske og blanke i øynene ved tanken på den lattermilde motorsykkel-eventyrklassikeren Full Throttle. Nå kommer oppfølgeren.

Full throttle 2
Full Throttle er et av de mest elskede eventyrspillene fra Lucasarts noensinne, og topper favorittlisten sammen med Monkey Island-serien og Zak McKraken,

Da spillet først kom ut i 1995, sjarmerte det oss med motorsykkelrytteren Ben og hans tapre gjeng, The Pole Cats, generøst krydret med røff humor og grensesprengende animasjon for sin tid. Lucasarts har nå nettopp annonsert at de er i full gang med Full Throttle 2, nok en gang med Ben i hovedrollen.

– Vi kan ikke tenke oss et bedre merkeavn eller rollefigur for å lede LucasArts inn i en ny æra med utvikling av originale spill. Ben er et perfekt symbol på vår spillarv, og er akkurat den rette typen til å appelere til neste generasjons spillere, sier Simon Jeffrey, president i Lucasarts.

But why ambush the Pole Cats?

Stikkord: spilltester