Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gamecube viser tøffere side

E3 2002: Nintendo viser at Gamecube ikke bare er for småbarn – se videoklipp av nye spill for tøffinger her!

Gamecube konsoll
Gamecube karakteriseres av mange, med rette, som først og fremst en barnevennlig maskin. Men på et pressemøte ved åpningen av årets Electronic Entertainment Expo (E3) i Los Angeles gjorde Nintendo det ettertrykkelig klart at selskapets nye spillkonsoll også har mye å tilby voksne spillere.

Særlig tre kommende titler utpreger seg som litt mørkere og dystrere enn de vanlige fargespreke kosedyrene og rørleggerne fra Nintendo, og vi gir deg også muligheten for å ta en videosnutt-sniktitt på disse.

Resident Evil 0

Resident Evil vil fra nå av komme ut eksklusivt for Nintendo. Selv om det første Gamecube-spillet i den populære serien bare nettopp har blitt lansert, så er arbeidet allerede i full gang med oppfølgeren (eller »forfølgeren») Resident Evil 0. Og ut ifra det vi hittil har sett av dette nye zombie-marerittet, kan vi vente oss mye blod og gørr i ny, ultrarealistisk grafisk innpakning.

SE VIDEO av Resident Evil 0 (4.1 MB)

Eternal Darkness: Sanity’s Requiem

Dette episke og dystre spillet har et handlingsforløp som strekker seg over 20 århundre, hvor du kan velge mellom tolv forskjellige spillfigurerer, hver med unike egenskaper og ferdigheter. Men pass på – i Eternal Darkness kan galskapen lett ta over! (spillet lanseres i USA i juni 2002)

SE VIDEO av Eternal Darkness (3.4 MB)

Metroid Prime

Endelig blir det gjensyn med Samus, en velkjent kvinnefigur for mange. Nå har hun en helt ny drakt full av oppfinnsomme våpen og fiffige triks, så onde romvesener på Tallon IV har bare å passe seg! For første gang kan du også spille henne i førstepersons-modus. (spillet lanseres i USA i november 2002)

SE VIDEO av Metroid Prime (3.6 MB)

Stikkord: spilltester