Virus112 SecurityAgent

Annonse


Virus112 lanserer SecurityAgent

Virus112 SecurityAgentSecurity Agent håndterer fortløpende alarmer på nye sikkerhetshull og såbarheter i bedriftens applikasjoner og operativsystemer.

– En bedrift må i dag bruke minst en time hver dag på å holde seg oppdatert på virus- og sikkerhetsfronten, hvis man er seriøse på sikkerhet. Security Agent gjør dette arbeidet raskere og lettere, sier Eddy Bang i Virus112 til ITavisen.no.

Kun aktuelle alarmer

Brukeren velger selv hvilken programvare og systemer er aktuelle å holde styr på. Innkomne alarmer blir sortert etter hvorvidt de er interessante for firmaet eller ikke, og fargekodes etter hvor alvorlige sikkerhetshull det er snakk om.

Annonse


Med hver alarm følger en beskrivelse av sikkerhetshullet, samt et forslag til en midlertidig løsning av problemet, hvis produsenten ikke har utsendt en rettelse av sikkerhetshullet.

– Informasjonen fra kundens side om hvilke systemer og applikasjoner som er installert, blir ikke formidlet til Virus112, og all informasjon for øvrig blir kryptert før det overføres gjennom agentprogrammet, sier Bang.

For et mellomstort firma med 50-100 arbeidsstasjoner, koster Security Agent i underkant av 20.000 kroner pr. år. Prisen inkluderer support, samt adgang til sikkerhetsseminar som finner sted fire ganger i året.

Annonse