Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Verdens største spillmesse

E3 2002: 21-24. mai tropper verdens samlete spillbransje opp i Los Angeles for å vise frem sine beste godbiter. Vi sørger selvfølgelig for at du får med deg det viktigste!

E3 2002 logo
Electronic Entertainment Expo (E3) 2002 er svære saker, i det minste for alle med et snev av interesse for spill, moro, teknologi og leven.

Årlig er E3 den elektroniske underholdningsbransjen største samlingspunkt, og er først og fremst spennende fordi man for første gang får anledning til å se hva de forskjellige selskapene har på tegnebrettet, på prototyp-nivå – eller lanseringsklare produkter, for den saks skyld.

Spill i sentrum

Fjorårets messe var sterkt preget av konsoll-lanseringer fra Microsoft og Nintendo, som på mange måter stjal hele showet ved å vise frem Xbox og Gamecube til de store masser.

I år ser det derimot ut som hovedfokus blir satt tilbake på spillene selv, og ikke på hardware. Konsollene, kommende bredbåndsplaner, og ikke minst et hav av nye spill vil naturligvis være viktige, men ikke minst vil også PC-spillerne få sin dose nyheter – ikke minst med store titler som Doom III, Unreal 2, Deus Ex 2, SimCity 4, og Star Wars Galaxies på diverse utviklingsstadier

Av norske selskaper vil både FunCom, Innerloop og Caprino Video Games være tilstede på spillmessen, men ingen vil ha egne stands i år.

ITavisen.no skal pløye messegulvet etter spennende godsaker, og stille opp på lukkete visninger og presentasjoner for å kunne gi deg best mulig fortløpende smakebiter av hva vi kan vente oss av spillåret 2002-2003…frem til neste E3.

Følg med i «Relaterte artikler» nedenfor, som fortløpende blir oppdatert etter hvert som vi publiserer nye E3-artikler.

Stikkord: spilltester