Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Palm til filmen – igjen

For fjerde år på rad vil Palm være på plass under filmfestivalen i Cannes. Besøkende vil bli tilbudt oppdatert informasjon direkte til sine PDA’er.

Også i år vil Palm utplassere spesialtilpassede dockingstasjoner på festivalområdet. Ved disse stasjonene kan alle som har en Palm hente oppdateringer om nyheter, kritikker, spilletider og lokaler. Informasjonen overføres via infrarødt lys.

Meningsmåling

I år kommer Palm også til å samarbeide med det franske selskapet Mediametrie, som blant annet skal samle inn og bearbeide informasjon om hvilken film publikum tror vil vinne prisen for beste film. Resultatene samles inn på lommedata og presenteres daglig i Le Film Français spesialavis Cannes Special Edition.

Viktig forum

-Palm har mange kunder i filmindustrien. Messer som denne i Cannes er viktige forum der vi kan vise frem våre produkter og gi utviklerne opplæring i den nyeste teknologien, sier Laurence Clavère, markedssjef i Palm.