Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Opera SMS

Opera får SMS

Opera lanserer i dag versjon 6.02 av sin nettleser. I den nye versjonen er det en integrert SMS-klient.

Opera SMS
– Det koster bare 10 kroner å sende 11 meldinger med Operas SMS-panel, sier Dean Kakridas, VP Desktop Products i Opera Software ASA. Og siden SMS-panelet er tilgjengelig i nettleseren hele tiden, er det ikke bare billigere men også enklere å sende tekstmeldinger i Opera.

Norske brukere kan sende meldinger direkte fra SMS-panelet etter å ha registrert seg med sitt mobilnummer, og deretter blir brukeren belastet med 10 kroner på sin mobilregning.

Tror på økte markedsandeler

– Operas SMS-tjeneste lanseres først i Norge, og deretter skal tilbudet lanseres over hele Europa i løpet av året som kommer. På verdensbasis finnes det 10 millioner installerte versjoner av Opera, og i Europa har Opera doblet markedsandelen sin i løpet av det siste året. Vi er overbevist om at markedsandelen kommer til å øke ytterliger når vi tilbyr ekstratjenester som SMS direkte i nettleseren, fortsetter Dean Kakridas VP Desktop Products i Opera Software ASA.

Ekstra panel

For å kunne benytte Operas SMS-panel må brukere laste ned og installere Opera 6.02 for Windows på norsk bokmål eller nynorsk. Opera 6.02 er tilgjengelig gratis i en reklameversjon eller uten reklame for USD 39 på www.opera.com.For brukere som allerede har installert Opera, er det bare å legge til SMS-panelet til nettleseren ved å gå til my.opera.com/panels, skriver Opera i en pressemelding.

Vi har lastet ned og installert panelet, som dukker opp som et eget kort på samme måte som kontakter, bokmerker og e-post.