Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Civilization 3 går på nett

Et av de mest populære og kritikerroste strategispillene noensinne får en heftig oppgradering.

Civ III logo
Sid Meier er i full gang med å skaffe Civilization-fans det de har ønsket seg lenge: muligheten for å spill mot andre sivilisasjoner over Internett.

– Vi er kjempefornøyde med mottakelsen fans over hele verden har gitt Civilization 3. De elsker det , og vil ha mer – flere interessante sivilisasjoner å spill, muligheten for å spille mot venner, og en sjanse til å skape sine egne unike verdener. Vi lytter, og gir dem alt det, og mer, sier Sid Meier i en pressemelding fra Firaxis Games.

Spill verden

Sid Meier’s Civilzation II: Play The World vil by på tre forskjellige måter å spille online eller over lokalnett: den vanlige turbaserte måten, simultant, og til og med i sanntid (uten turer!). Spillmodi som Elimination, Regicide, og Capture The Flag, og spilling over e-post er også blant de nye funksjonene.

Åtte nye «Great Leaders», åtte nye sivilisasjoner med egne enheter, nye kart,og en rekke nye redigeringsmuligheter for egne kampanjer og scenarier vil nok være velkomne nyvinninger.

Vi regner med å bringe mer nytt fra Civ III: Play the World når spillet vises frem for pressen på E3-messen i Los Angeles i slutten av mai.

Stikkord: spilltester