Hopp til navigasjon Hopp til innhold

SimCity 4 under konstruksjon

På tide å finne frem byplanleggeren i seg igjen – en av de mest populære spillseriene opp gjennom tidene står snart klar i 4. generasjon.

SimCity
SimCity 4 vil vises fram for offentligheten på den store spillbransjen Electronic Entertainment Exposition i Los Angeles i mai.

Møter The Sims

Spillutvikler Maxis og utgiver Electronic Arts forteller at denne nye utgaven av den populære by-simulatoren vil gi muligheten til ikke bare å bygge opp og drive en by, men også følge livet til hver enkelt innbygger (Sim) i hans/hennes daglige gjøremål.

Spilleren skal kunne tilpasse hver enkelt Sim, og flytte denne inn hvor man enn ønsker, og så følge personens utvikling gjennom spillet.

Denne gang vil det også bli mulig å forme landskapet rundt og i byen i større grad enn før, med daler, fjell, skoger og elver – alt i ny grafisk innpakning.

Dessuten blir nok å henge fingra i når man i tillegg skal prøv å takle det Electronic Arts i sin pressemelding beskriver som «større, bedre og mer relevante katastrofer»

Lanseringsdato for Sim City 4 er foreløpig ikke kjent, men vi kommer tilbake med mer info fra E3-messen, senere denne måneden.

Stikkord: spilltester