Hopp til navigasjon Hopp til innhold

CUBE-TEST: Extreme G 3

Ahh…vind i håret, kuler i luften, 1000 km/t, og en sprek sykkel mellom beina. Velkommen til fremtiden.

Extreme G 3 det raskeste spillet på Gamecube. Uten tvil.

I en hipp fremtidssetting kjemper en gjeng dristige motorsykkel-piloter (!) om nye medaljer og trofeer på dødelige racerbaner, på kanten av lydmuren.

Det viktigste er ikke å delta, men å overleve – og helst vinne. Alle triks er tillatt, og våpen eller turboladninger du plukker opp etter hvert kommer godt med på ferden.

Til tennene…

Det er mange våpen å utstyre sykkelen sin med, og disse blir mer og mer viktige etter hvert som du kommer videre i spillet. Etter hvert blir løpende svært vanskelige å vinne hvis du ikke vet å benytte arsenalet til din fordel, og sette konkurrentene ute av spill.

Du kan spille deg gjennom den litt selsomme karrière-modusen på egenhånd, men Extreme G 3 er egentlig festligst når du har en venn eller tre på besøk (ja, spillet støtter 4-player) – naturligvis går oppdeling av skjermen litt på bekostning av fartsfølelse og innlevelse, men det ekstra vennskapelig-kompetitive tilsnittet som tilføres ved å spille i flokk gir straks spillet en ytterligere dimensjon.

Wipeout-klone

Banene er stort sett velkonstruerte. Noen kan i utganspunktet virke litt kjedelige og dølle med sine lange rett-frem-strekninger – men på den annen side er det jo best å fyre av kanonene sine på flatmark!

Extrene G 3 er ikke helt på høyde med Wipeout Fusion, verken på musikksiden, design, eller kontrollmessig, men tilbyr likefremt et heftig fartskick for de som trenger et avbrekk fra Luigi’s spøkelseshus.


(Du trenger Flash Player for å se skjermbildene.)

Stikkord: gamecube_test, spilltester, testprodukt