Hopp til navigasjon Hopp til innhold
mp3virus

Kristen musikk blir lovlig

Den lovlige fildelingstjenesten Liquid Audio åpner nå for at brukerne skal kunne brenne og overføre gudfryktig musikk til bærbare enheter.

mp3virus
Liquid Audio starter nå et eget selskap, BurnitFirst.com i samarbeid med musikkgiganten EMIs avdeling for kristen sang og musikk, EMI CMG. For å gjøre seg mer attraktive for det musikk-elskende publikum åpner de nå for både brenning og ripping. Riktignok bare tre ganger, så er det slutt. Og bare for musikk med religiøst innhold.

Laber interesse

Liquid Audio har ikke hatt nevnverdig suksess med sin MP3-spiller, som er beskyttet på alle bauer og kanter mot uautorisert kopiering. Ikke overraskende er det få som bruker dette formatet – rett og slett fordi tilbudet av «ulovlige» fildelingstjenester naturlig nok har vært mer fristende for det store flertall.

Velkommen etter!

Det slutter aldri å forundre oss hvordan platebransjen stadig vekk gjør et stort nummer ut av at de skal tillate det som de fleste av oss har gjort i mange år: Nemlig brenne CD’er, rippe til MP3 og overføre til dingsen i lomma.

ITavisen.no gratulerer, og ønsker lykke til videre – nær sagt i Jesu navn.