Hopp til navigasjon Hopp til innhold

CUBE-TEST: Super Monkey Ball

Hvorfor dra på byen når man kan bruke bedre deler av lørdagskvelden på å delje løs på sine kompisers apekatter?

Super Monkey Ball er et spillene som virkelig har funnet sitt rette element i Gamecube. Lite pretensiøst, umiddelbart tilgjengelig for selv de mest urutinerte TV-spillere, og tvers gjennom stilsikkert og dyktig gjennomført.

Og ytterst, fullstendig tåpelig, hvis noen skulle være i tvil om det.

Flere delspill

Super Monkey Ball har flere spilltyper å by på, alle både lettfattelige og særdeles vanedannende. Her er alle ambisjoner om gripende historier, sinnrike cinematiske sekvenser, og dypere mening på herlig befriende måte kastet rett ut vinduet…og ren, skjær barnslig spillglede er det eneste som står igjen.

Her kan du blant annet velge å innkapsle din apekatt i en beskyttende kule, og rulle ham gjennom diverse viltre baner på jakt etter bananer og andre godsaker, kaste ham ned overrennet på akvatiske hoppbaner, spille bowling og apegolf, eller – min favoritt – utfordre tre andre aper til vill mølje med store boksehansker.

Kongenes ape

Super Monkey Ball er definitivt et av de mer lettsindige spillene til Gamecube, som er aller best når du har fire kontrollere og en håndfull gode venner på besøk.

Alternativet til å investere i Super Monkey Ball er naturligvis å skaffe seg Super Smash Brothers Melee, som tilbyr mye av den samme festspill-stemningen – men ingen Gamecube-eier burde være foruten minst én av disse karakteristiske titlene.


(Du trenger Flash Player for å se skjermbildene.)

Apekattene slippes riktignok ikke løs før 24. mai, drøye tre uker etter Gamecube-lanseringe, men burde være verdt å vente på.

Stikkord: gamecube_test, spilltester, testprodukt