Hopp til navigasjon Hopp til innhold

CUBE-TEST: Dave Mirra’s Freestyle BMX 2

Hvor rå er du på BMX? På tide å trikse litt på Gamecube.

Dave Mirra Freestyle BMX 2 er på ingen måte unikt for Gamecube, da spillet også er ute på Playstation 2, såvel som Xbox. Det er heller ikke stort som skiller spillet på de forskjellige konsollene. PS2-versjonen faller noe etter, på grunn av marginalt slappere grafikk, og det harde faktum at både Xbox- og Gamecube-versjonen inneholder to ekstra brett å boltre seg på.

Det eneste som holder Dave Mirra 2 litt tilbake er enkelte småbugs og en følelse av at det hele ikke holdes godt sammen, kontrollmessig, som man kanskje kunne ønske.

For ellers er det vanskelig å ikke la seg overbevise – ikke minst med hele 13 forskjellige typer turbaserte multiplayer-utfordringer, og en særdeles tilfredsstillende triksesystem som åpner for en ekstremt utagerende kombinasjon med luftige svev og fysiske umulige akrobatiske utskeielser.

Triks til tusen….eller femten hundre

Etter sigende skal de mange kombinasjonsmulighetene muliggjøre over 1500 forskjellige triks, og da kan du prise deg lykkelig over at det er nok hopp, vegger, og vannsklier (!) spredt utover spillets ti baner.

Dave Mirra Freestyle BMX 2 er det beste BMX-spillet der ute, og foreløpig det eneste alternativet på Gamecube. Det virker riktignok ikke helt på høyde med Tony Hawk Pro Skater 3, som konseptmessig ligner nok til å gjøre denne sammenligningen naturlig, men det er jo lov å håpe på at småslurvene forsvinner når Dave Mirra 3 gjør sitt inntog senere i år.


(Du trenger Flash Player for å se skjermbildene.)

Stikkord: gamecube_test, spilltester, testprodukt