Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Første oppgraderingspakke til Xbox

Oppgraderingspakken til DoA3 blir det første levende eksempelet på hvordan harddisken på Xbox kan benyttes til å utvide og oppgradere spillene dine.

DoA3 booster
De fleste har nok en mistanke om at harddisken på 8GB som ligger i Xbox sannsynligvis vil kunne brukes til noe nyttig utover lagring av spillinnstillinger og musikk og kjappere lastetider, men hittil har vi til gode å se noen virkelige fiffige anvendelsesområder i praksis.

Det har naturligvis vært spekulert i at man skal kunne laste ned oppdateringer over nett, og kjøre alskens applikasjoner rett fra harddisk, men det blir altså i slåssespillet Dead or Alive 3 hvor vi først får demonstrert disse gryende mulighetene.

Ny garderobe

Rent konkret er det snakk om en CD-plate som vil medfølge juni-utgaven (som kommer i mai) av bladet Official Xbox Magazine i USA.

Foruten de imponerende datagenererte intro-filmene fra både den japanske og europeiske utgaven av spillet, vil platen også inneholde ett eller flere nye antrekk til alle figurene (bortsett fra Ein) i DoA3. Tilsammen skal det være snakk om minst 25 nye kostymer som utvider den amerikanske versjonen av spillet.

Når du setter platen i Xbox, vil du kunne kopiere noen eller alle de nye kostymene over til harddisken, og få tilgang til de neste gang du åpner spillet. Det eneste som kreves er at du allerede har et savegame lagret på harddisken når du setter inn oppgraderings-disken.

Visstnok er denne oppgraderingspakken allerede inkludert i PAL-versjonen av spillet som selges i Norge.

Stikkord: spilltester