Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Itworks begjært konkurs

Styret i selskapet Itworks AS har begjært selskapet konkurs og overlevert oppbudsbegjæring til Kongsberg Skifterett.

ITworks
Det fantes ikke lenger grunnlag for videre finansiering av Itworks, og eierne av selskapet som leverer IKT-løsninger til telekom-markedet, må nå gå den tunge veien til skifteretten. Selskapet har 380 ansatte.

– Kunder ikke rammet

I en pressemelding fra Telenor sier konsernsjef Bjørn Formo at ingen av de løsningene vi har vurdert er funnet økonomisk forsvarlige. Telenor vil sørge for at kunder av Itworks, som gjennom sine avtaler har direkte eller indirekte forbindelse med Telenor, ikke skal lide noen last som følge av konkursen, forutsatt at dette er i tråd med bostyrets krav og ønsker.

Slutt etter 16 måneder

Itworks er eid av Telenor og EDB Business Partner, hver med 45 prosent, mens Thrane Gruppen eier 8,8 prosent.

Itworks ble etablert 1. januar 2001 og leverer IKT-løsninger og rådgiving innenfor tale-, data- og video-konferanseløsninger. Selskapet har kontorer på ti ulike steder i landet.