Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Adobe med MMS-redigering

Adobe har et bredt produktspekter innen alt fra WEB-design til videoredigering. Siste skudd på stammen er et verktøy som lar deg redigere MMS.

Nokia mms
Programmet er utviklet i samarbeid med Nokia, og består av en tilleggskomponent (Plug-in) til Adobe GoLive. Programmet gjør at alle som er interessert i WEB-design på en enkel måte skal kunne konvertere innhold til å passe på mobiltelefoner med MMS (Multi Media Messaging).

Vist i London

Produktet ble vist på en utviklerkongress for Symbian i slutten av april. GoLive har fra før av støtte for utvikling av innhold til mobiltelefoner med WAP-lesere, men det er første gang at et slikt redigeringsverktøy gjør det mulig å lage MMS-meldinger.

Med dette programmet lager du enkelt tegneserier, nyhetsbrev, musikkvideo og annet multimediainnhold som du kan sende mellom mobiltelefoner med MMS.

Åpen standard

MMS er en åpen standard, og du er ikke avhengig av å ha telefon fra en spesiell produsent for å kunne sende å motta slike meldinger. Det er imidlertid en forutsetning at telefonen du bruker har støtte for MMS, og at du er registrert hos operatøren din som MMS-bruker.

Stikkord: Mobil