Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Hotmail blir SMS-tjeneste

Telenor Mobil-kunder kan nå lese Hotmailen sin på telefonen, med MSNs nye tjeneste.

Hotmail på mobilen
Flittige wappere har lenge kunnet lese og skrive Hotmail på mobiltelefonen, men nå lanserer MSN sin offisielle SMS-baserte tjeneste for mobile mailere i Norge.

– Muligheten til å motta MSN Hotmail via mobilen betyr at utviklingen går enda et skritt i retning av å gjøre Internett tjenester tilgjengelig for forbrukerne uavhengig av hvor de befinner seg, vi tror denne tjenesten vil få stor suksess i Norge, sier Torstein Harildstad i MSN Norge.

Det koster kroner 1,50 å å bli varslet om en e-post. I varselet fremgår tittel og hvem e-posten er fra. Mottakeren velger selv om han eller hun vil lese meldingen fra mobiltelefonen. Hvis man ønsker å lese e-posten fra mobilen sender man en sms for å lese de første 160 tegnene, som tilsvarer maksimal lengde på en sms-melding. Ønsker man å lese ytterligere tekst sender man en ny sms osv.

Selektiv varsling

Heldigvis er det mulig å sette kriterier for hva slags mail man ønsker å få varsling om, filtrert på avsender eller innhold, slik at man slipper konstant SMS-spamming fra en Hotmail-innboks som oftere enn ikke er begravd i tilbud om billige vitnemål, gunstige lån, og porno.

Telenor først

Med sine nærmere 700.000 aktive Hotmail-brukere, håper MSN å gjøre tjenesten tilgjengelig for alle mobilkunder i Norge, men i første omgang er det bare Telenor-kunder som får SMS-Hotmail på mobilen.

– Bruksområdet for mobiltelefoner øker stadig, men det betyr ikke at det må bli komplisert av den grunn. De aller fleste av Telenor Mobils kunder sender tekstmeldinger jevnlig, og det krever derfor lite av kundene å bruke slike nye tjenester, sier informasjonssjef Sigurd Sandvin i Telenor Mobil.

For mer informasjon og registrering, se msn.no/mobile/hotmail/.

Stikkord: Mobil