Hopp til navigasjon Hopp til innhold

SMS-skandale i NRK

NRK2 definerte med gårsdagens Fotballspesial et nytt bunnmål for riksdekkende TV. Stort verre kan det neppe bli, og i media omtales sendingen som en ren skandale.

Basma
– Det er bare én ting å si om NRK2s fotballspesial i går kveld; programmet var en ren og skjær skandale, skriver VG.

SMS-Chat verst

– Programleder Håvard Lilleheie oppfordret til og med sine seere til å stemme på hvem som er landets styggeste fotballspiller. Hvis dette er godkjent i sportsledelsen eller på annet hold i NRK, så bør vedkommende øyeblikkelig fjernes fra stillingen sin, skriver avisen.

Terningkast 1

VG har heller ikke mye til overs for det faglige innholdet i sendingen, og gir NRK2 terningkast 1. De skandaløse chattemeldingene var likevel det verste. -Verst gikk det ut over Rosenborgs Christer Basma og Vålerengas fargede spiller Pah Modou Kah. Sistnevnte ble utsatt for det jeg vil kalle ren og uforfalsket rasisme. Og dette går usensurert ut på TV-skjermen, skriver VG.

Sendingen var faktisk så dårlig at programlederen selv måtte ut med en beklagelse mot slutten av programmet.