Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Største IT-nettsted i Norge

Ifølge Gallups nettmåling for mars har nå Itavisen.no 234.000 unike besøkende i måneden. Dette plasserer Itavisen.no foran nettsteder som dn.no, digi.no og gulesider.no.

Samtidig er det ingen tvil lenger: ITavisen.no er suverent størst blant rene IT-steder på nettet i Norge.

– Jeg mener at en nær dialog med våre lesere og medarbeidere med entusiasme for det stoffet de skriver om er viktige årsaker til at så mange leser oss, sier ansvarlig redaktør Tore Neset i ITavisen.no.

VG størst

Gallups WebMeasure-måling for mars viser at VG-nett fortsatt er Norges største nettsted med 1,72 millioner unike besøkende i mars. Startsiden.no med 1,61 millioner og kvasir.no med 1,47 millioner unike brukere kommer på de neste plassene. De fleste nettstedene som er med på målingene har bare mindre endringer i antall besøkende i forhold til i februar.

Nyheter, tester og råd

– ITavisen.no skal fortsette å bringe oppdaterte nyheter, utføre skikkelige tester og gi nyttige råd i nært samarbeid med våre lesere. Jeg føler meg trygg på at vi skal greie dette med den lille, men dyktige staben vi har, sier Neset.

Hele undersøkelsen finner du HER (Powerpoint-format).