Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Betalingsspill på Xbox

Vil du spille Unreal Championship og andre Xbox-spill på nett, kan du risikere å måtte betale for det.

Unreal Championship scr

Unreal Championship for Xbox ser ut å bli en imponerende total renovering av den populære spillserien, med fet grafikk og en del nye fiffigheter. Her trekkes diverse kjøretøy inn i bildet, og spillprogresjonen skal minne mer om et slåssespill enn et standard FPS (førstepersons skytespill), hvor man «låser opp» nye baner og figurer etter hvert.

Opptil 16 (muligens 32, ifølge enkelte rykter) spillere kan spille mot hverandre i Deathmatch, Team Deathmatch, Domination 2.0, Captrure the Flag, eller Bombing Run-modus – enten ved å paralellkoble opp til 4 Xbox-maskiner, eller koble seg opp til Internett.

Først som betalings-FPS

Men skal du spille online via Microsofts kommende online-tjeneste, vil det trolig bli snakk om å betale for moroa. Ifølge gamer.no er Unreal Championship ett av hittil seks annonsert titler som lanseres samtidig med online-tjenesten senere i år, og det vil være en avgift knyttet til spillingen – enten i form av en fast månedsavgift til Microsoft, eller som et mindre beløp å betale per spill.

Dette blir i såfall første gang man må betale for å spille et FPS-spill online. Tidligere har slike betalingsmetoder først og fremst vært forbeholdt større rollespill som Anarchy Online.

Stikkord: spilltester