Steve Mann

Annonse


-I’ll be back

Steve Mann

I går kunne Itavisen.no fortelle at den første kyborgen er «laget». Men mange andre har lenge kalt seg kyborger, uten egentlig å oppfylle kravene (elektronikken må være tilkoblet sentralnervesystemet). En av disse er Dr. Steven Mann.

Übermensch

Den gode doktor har kybernetikk som felt, og bruker seg selv som forsøkskanin. Han sier selv han har vært kyborg i 20 år og har operert inn elektronisk utstyr for rundt 4,5 millioner kroner under huden.

-Implantatene mine gir meg overmenneskelige sanser og mentale egenskaper, sier Dr. Mann til Silicon.com

Annonse


Saksøker flyplass

Nå har doktoren saksøkt en kandisk flyplass for over en halv million kroner etter en opplevelse i sikkerhetskontrollen.

-Jeg sender alltid ut forhåndsvarsel til flyplassene, men ble allikevel stoppet, forklarer Dr. Steve Mann. Det hjelper nok ikke med forvarsel om man skal reise i nordamerika etter 11. september, for sikkerhetsvaktene tok kyborgen til side og ga ham en full kroppsundersøkelse.

Grundig til verks

Vekterne var så grundige i sine undersøkelser at de knuste en rekke mikrobrikker og dro dem ut av huden hans så doktoren ble revet til blods.

Til slutt greide de å knuse brillene han brukte som monitor.

I svime

Etter denne undersøkelsen ble Mann så desorientert at han på vei til flyet gikk i bakken flere ganger. Til slutt ramlet han og slo hodet mot et par brannslukningsapparater så han besvimte.

Det hele endte med at han måtte kjøres inn på flyet i rullestol.

Annonse