CeBIT vignett

Annonse


Alt fra CeBit 2002

CeBIT vignettCeBIT 2002 er den største og kanskje viktigste messen for informasjonsteknologi og telekommunikasjon i verden. I år var 7 962 firmaer tilstede fra 60 land, og la beslag på et netto messeområde på 425 268 kvadratmeter.

Messen gjenspeiler markedssignaler, og er et trendbarometer for hele IKT-bransjen. Svært mange teknologi-firmaer som har noe å vise fram eller lansere på vårparten, velger å gjøre det på nettopp CeBit.

3 210 av utstillerne er fra andre land enn Tyskland, hvorav de største gruppene kommer fra Taiwan (564 utstillere), USA (532) og Storbritannia (354).

Tradisjonelt har CeBIT kunne varte opp med VIP-innledere på seremonien kvelden før åpning, og 2002 var intet unntak – hovedinnleder var Steve Ballmer, direktør og CEO i Microsoft, mens messen ble åpnet forbundskansler Gerhard Schröder.

Annonse


Fra gulvet

Fikk du ikke sjansen til å ta turen, kan kanskje denne videosnutten være en trøst, om aldri så mager.

(*Du trenger siste versjon av Windows Media Player for å spille av denne videosnutten. Har du ikke det, kan du hente oppgradere systemet ditt her. Har du fremdeles problemer, aksesser videoen direkte HER)

Nytt fra messen

Her følger en samling artikler fra ITavisen.nos dekning av årets CeBIT-messe:

Dingser og sånt

Data og Internett

Mobil/PDA

Annonse