Playstation 2 nye farger

Annonse


Playstation fjernet fra messegulvet

Playstation 2 nye fargerVi ble en smule skuffet da vi kom til Microsofts stand på CeBIT 2002, uten å finne en spillrelatert nyhet. Her var det ingen nye Xbox-spill eller produkter å finne, og ingen spennende spillkontrollere – det nærmeste vi kom var Wireless Desktop, som nå er tilgjengelig i ny farge.

Til tross for at det vises enorme mengder forbrukerelektronikk på verdens største spillmesse, er CeBIT nemlig først og fremst ymtet på bransjefolk og forhandlere. Microsoft har derfor valgt å ikke kjøre hardt på med Xbox, sammenfallende Europa-lansering av konsollen til tross.

– Sony brøt reglene

Sony, derimot, hadde derimot et stort antall Playstation 2 på sin stand, både med og uten harddisk og Linux, og det var fritt frem for publikum å teste ut de siste spillene. Dette strider mot messereglementet.

– CeBIT er ikke for spill. Begge selskapene viste frem sine maskiner, men i motsetning til Sony fulgte Microsoft reglene, og stilte ikke med spill som folk kunne spille på konsollene. Vi mottok mange kalger, blant annet fra Microsoft, sier en representant for messen til BBC News.

Annonse


Messearrangøren ba Sony om å skru av sine spill, men Sony valgte i stedet å demontere hele sin Playstation 2-stand.

Messen var riktignok full av både Xbox- og Playstation-maskiner forøvrig, ved diverse andre utstilleres stands, som publikum fikk leke seg med.

Annonse