Annonse


Lekre lille Exilim fra Casio

La gå. Det er ikke akkurat verdens råeste kamera. Oppløsningen er på 1,31 millioner punkter, og du har ingen optisk zoom. Men kameraet har innbygget minne på 14 MB, noe som gir rom for 34 bilder i høyeste oppløsning. I tillegg kan du bruke minnekort av typen SD/MMC.

Kameraet kommer i to varianter, hvorav den ene faktisk kan spille MP3-filer. I tillegg kan dette kan du lese inn kommentarer som spilles av mens du ser på bildene dine.

Exilim er et trendy kamera for den motebevisste!

Ett gram MP3

Utvendige mål er bare 88x55x11,3 millimeter. MP3-varianten er 1,1 millimeter tykkere. Kameraet har utvendig display på 1,6 tommer (354 x 240 punkter). Vekten er 86 gram +1gram ekstra om du vil ha MP3-spiller innbygget.

Kameraet ble vist på CeBIT, men vil ikke være på plass i butikkene før til sommeren. En heftig sommerflørt med Exilim vil raskt koste deg mellom 4.000 og 4.500 kroner inklusive mva. For denne prisen kan du utvilsomt få et digitalkamera med høyere oppløsning og mer funksjonalitet. Men du skal lete lenge etter et kamera med stiligere design.

Annonse


Skarpe bilder

I praktisk bruk holder Exilim til utskrifter av bilder i størrelse 10×15 cm (standard fotoformat). Vi har ikke skrevet ut bildene vi selv har tatt med kameraet, men vi har studert Casios egne utskriftseksempler. Du skal være rimelig skarpsynt for å se at dette er bilder tatt med et så enkelt kamera.

Exilim blir gjerne med på tur – i egen beskyttende reisekoffert!

Vi kan ikke utelukke at Casio har plukket frem sine beste skrytebilder og at det er situasjoner der kameraets svake sider kommer tydeligere frem (dårlig lys, motlys osv).

Annonse