Annonse


Siemens med spilltelefon

I pressemeldingen heter det:

«Telefonen gir brukerne tilgang til et hav av spill og underholdningstilbud, og er selskapets første JavaTm produkt rettet mot forbrukermarkedet.

M50 er Siemens’ nye lek- og morotelefon. Den er standardutstyrt med blant annet sportsspillet «Flowboarding» og «Kung-Fu BattleMail». I tillegg kan man laste ned, lagre eller utveksle spill og programmer. GPRS (klasse8) og WAP 1.2.1 browser sørger for at nedlastingen går raskt og enkelt. En »over-the-air» betalingsfunksjon gjør at man kan prøve programmer eller spill før man kjøper det. En rekke snarveisknapper på telefonen sørger for at man kommer direkte til f. eks «Spill og mer» ved å taste «2».

Trådløs Java teknologi åpner for at brukerne kan sende meldinger til hverandre i sanntid, gjennom en omfangsrik «Instant Messaging community» med flere millioner medlemmer. Her kan man søke etter venner som er tilgjengelige, og kommunisere med dem der og da. I tillegg kan man sende bilder eller lyder til andre EMS komplementære håndsett. En egen telefonkonferansefunksjon åpner for at opp til fem personer kan snakke med hverandre samtidig.

Telefonen fås i krom og oransje med ravgult display, og krom og blått med havblått display, i tillegg til utskiftbare deksler til for- og bakside. Standbytiden er opp til 260 timer og 6 timers samtaletid. M50 veier 97 gram og vil prismessig ligge i underkant av 2000 kroner uten abonnement. »

Annonse