Annonse


XBOX-TEST: Blood Wake

Konseptet er enkelt i Blood Wake – du har en båt med store kanoner, og skal sprenge mest mulig saker i luften mens du har det gøy med å manøvrere skuta på de viltre bølgene.

Billig moro, ja (ehh…bare seks hundre spenn). Men moro uansett.

Det er så avgjort vann-effekter og eksplosjoner som spiller hovedrollen, og om ikke annet er spillet en ålreit teknologi-demo på noen av effektene Xbox stiller til rådighet. Det hele går hektisk for seg, ser flott ut, og særlig er det gøy å eksperimentere med hopping på bølger som skapes av andre båter og eksplosjoner.

Skapt for nautisk mølje

Espiller-kampanjen gir deg gode muligheter til å få ut litt aggresjon, men er til syvende og sist lite inspirerende der du sprenger, skyter, og bølger deg gjennom fiendebaser og det åpne hav. Men der sier det også stopp.

Annonse


Derimot er flerspiller-modusen en vinner, og gir mange muligheter for kameratslige båtdueller i forskjellige varianter av deathmatch, team deathmatch, capture the fort, osv…

Blood Wake gjør seg best med noen venner på besøk…

Lunkent

Blood Wake gjør nytten sin som en kjapp og lekker shoot-em-up, men kan liksom ikke helt måle seg opp mot flerspiller-moroa i for eksempel Twisted Metal: Black. Til det er spillet for lite variert, utvalget av våpen for begrenset (du kan ikke plukke opp nye mens du spiller), og banene rett og slett ikke varierte nok.

Annonse