Annonse


Rå telefon fra Østeriske Tel.Me

Telefonen T919 har en trykkfølsom fargeskjerm på 256 x 128 punkter som kan vise 32768 ulike farger. Den har innbygget fotoapparat og støtter MMS (send og motta bilder og lyd via et SMS-lignende brukergrensesnitt).

Ellers kan du legge inn tekst ved skriftgjenkjenning eller via tastaturet som kan smettes av og på.

Tel.Me. oppgir ikke hva slags operativsystem som er benyttet, og heller ikke hva slags prosessor som sitter i telefonen. Derimot kan de fortelle at telefonen har plass for minnebrikke (MMC), samt at den har 14 MB innbygget minne.

Spesifikasjoner

Vekten på denne telefonen er 115 gram, og størrelsen er på 120 x 52 x 23 millimeter. Standbytid er inntil 320 timer, mens taletiden er oppgitt til mer enn 180 minutter (tre timer).

Annonse


I tillegg kan vi fra spesifikasjonene lese oss til at T919 har GPRS klasse 10 (max 85.600 Kbit/s), innbygget antenne, MP3-spiller og IrDA (infrarød port).

For den profesjonelle bruker er det verdt å merke seg at du kan laste ned e-post med vedlegg, og at du kan åpne doc, txt, jpg, bmp og gif-filer. Om du også kan redigere slike filer sier opplysningene fra Tel.Me ingen ting om.

Telefonen kan brukes som høyttalende konferansetelefon, og du kan laste ned spill og ringetoner (også polyfoniske ringetoner).

Det foreligger ikke opplysninger om når telefonen skal være klar for butikkene, hvem som evt skal distribuere den i Norge, eller hva telefonen vil komme til å koste. Uofisielle kilder hevder imidletid at den skal være klar i oktober, og at den vil koste mellom 500 og 550 Euro (4000-4400 kroner).

Annonse