Annonse


Din T68m kan bli en T68i

Programvaren som gjør det mulig å oppgradere fra T68m til T68i vil om kort tid være tilgjengelig ved Ericssons servicepunkter. Ingen i Ericsson kan si eksakt når den kommer på plass, men trolig skjer det en av de nærmeste dagene.

Sjekk prisen

Alle Ericssons servicepunkter vil få mulighet for å gjøre denne oppgraderingen, og det er opptil den enkelte butikk å avgjøre om de skal ta betalt for oppgraderingen (den er i utgangspunktet gratis).

Med den nye programvaren kan du bruke Ericssons nyeste Communicam, lagre flere bilder (de “hemmelige” spillene blir borte) og sende MMS-meldinger. MMS krever at Telenor/NetCom leverer nødvendige innstillinger til telefonen.

Ekstra minne

Sony Ericsson T68i har mer tilgjengelig minne enn Ericsson T68m, men dette skyldes de skjulte spillene på T68, og ikke selve telefonen. Dermed blir Ericsson T68m og Sony Ericsson T68i så godt som like den eneste forskjellen ligger i de små justeringene som er gjort i designet på telefonen.

Pregløs Sony Ericsson

Personlig liker vi det blå lyset i tastene på T68i. Ellers er vi av den formening at den originale Ericssonutgaven faktisk er en penere telefon. Den opprinnelige baksiden med sort gripebelegg er også både penere og mer funksjonelt enn det pregløse plastlokket på T68i.

Annonse