bredbånd Ash illustrasjon

Annonse


Bredbåndssvindel i USA

bredbånd Ash illustrasjonNå er eieren Corey j. Dyer etterlyst av politiet i California. Dyer har flyktet, og igjen sitter et hundretalls ansatte og kunder uten penger.

I følge politiet skylder han kundene et sted mellom 360 000 og 900 000 kroner. I tillegg kommer lønninger de sansatte hittil ikke har sett noe til.

I følge dslreports.com var det lite som tydet på at DSLMonster.com noen gang hadde tenkt å levere DSL-tilgang i Carlsbad-området, der de drev sin virksomhet.

Stinket

Nettstedet, som er et forum for bredbåndsinteresserte i USA, skrev allerede før jul i klartekst at denne leverandøren «stinket av ulovligheter». Nettstedets design stjålet fra en seriøs konkurrent, firmaet var ikke registrert og en påstått avtale med brannmur-leverandøren Zone Alarm.

Annonse


Den hadde ingen i Zone Alarm hørt om.

Trippel faktura

På toppen av det hele har det vist seg at DSLMonster.com dobbelt- og trippelfakturerte kundene sine. Pengene ser de neppe igjen med det første.

Sjefen tilbakeviste katagorisk alle fakta DSLReports konfronterte ham med. Og de ansatte påsto at de ikke kjente til hva som foregikk.

Bildeproblem

California-politiets problem er at Dyers bil er registrert i New Jersey. Der har bilregisteret ikke lov til å gi bort fotografiet hans. Og dermed kan han ikke etterlyses med bilde før det blir en føderal sak.

Annonse