To års garanti for 8210

Nokia 8210

Nokia 8210Det er klart at Nokia forlenger garantitiden på 8210-telefoner til to år, skriver Mobil.se. Den utvidede garantien gjelder bare skjermfeil.

En stor menge 8210-skjermer har den siste tiden gått i svart.

Bare enkelte telefoner

– Den forlengede garantitiden gjelder bare telefoner som er produsert i tidsrommet oktober 2001 til januar 2002. Dette fordi vi har funnet kvalitetsmangler ved enkelte komponenter brukt i disse telefonene, forteller Karin Sternius, skandinavisk informasjonsjef hos Nokia, til ITavisen.no.

Annonse

Nokia ville i begynnelsen ikke erkjenne feil ved den populære modellen. Etter at problematikken spredte seg i media ble derimot presset for stort. Sintest var kunder som hadde betalt rundt 1.000 kroner av egen lomme på å få rettet på feilen – fordi garantien var løpt ut.

Forhandlere skal også ha klaget på liknende feil på andre Nokia-modeller, men her blir ikke garantien forlenget.

Annonse
Annonse