Photoshop 7 lansert

Blant de mer spennende nye funksjonene er en Healing Brush, som automatisk hjelper deg å fjerne støv, skrapemerker , og annet «støy», mens fotografiets lyssetting, fargemetning, tekstur og andre attributter bevares.

I tillegg kommer et sett nye filtereffekter, en innebygd filutforsker, stavekontroll, og nye maleverktøy. For mer informasjon om disse og andre nye funksjoner i Photoshop 7.0, se adobe.com.

Til salgs andre kvartal

Photoshop 7.0 er fullstendig kompatibelt med Windows XP og Mac OS X, og vil bli gjort allment tilgjengelig for salg i andre kvartal 2002, altså tidligst April måned.

Annonse

Prisen for den engelske versjonen av programmet vil være omlag 6 400 kroner, mens den norske versjonen (som lanseres noen uker etter) vil koste 8 400 kroner. Oppgradering fra tidligere utgaver av Photoshop vil koste 1 500 kroner for den engelske versjonen, og 2 000 kroner for brukere av den norskspråklige. Prisene er eks. moms.

Annonse
Annonse