Nettradio i medvind

MusicMatch

MusicMatchGjennom sin Musicmatch Jukebox har firmaet lenge tilbudt kunder abonnement på diverse radiostasjoner. For få dager siden opplyste de i en pressemelding om at antallet lyttere har passert akseptable 100.000.

Populær programvare

Økning i bruk av radiotjenesten, ved navn Musicmatch Radio MX, kommer delvis som en følge av et hopp i antallet nedlastinger av Musicmatch Jukebox. Programvaren tilbyr blant annet enkel CD-kopiering og MP3-komprimering, i tillegg til Internett radio.

I 2001 økte salget av Musicmatch Jukebox med 196 prosent.

Annonse

– Ved å høre på brukerne har vi kunnet skape en tjeneste de liker. Dette vil føre til at Musicmatch kommer til å vokse også i framtida, uttalte adm. direktør for Musicmatch, Dennis Mudd.

Ubegrenset med musikk

Prisen for Jukebox-programvaren er 180 kroner, og et månedsabonnement på Radio MX koster i underkant av 50 kroner. Da leveres ubegrenset med musikk fra en rekke plateselskaper.

Radio MX er blant tjenestene som nå står i faresonen. Plateselskapene har den siste tiden vist økende vilje etter å ta betalt for hver enkelt låt radiostasjonene distribuerer. Om dette vil bli satt ut i livet er derimot foreløpig usikkert.

Annonse
Annonse