Hopp til navigasjon Hopp til innhold

NetCom med fast kontantpris

Det blir billigere å ringe til Telenors kunder, men det blir dyrere å ringe til NetComs egne abonnenter med den nye prisstrukturen for kontantkort.

Mobiltelefoner med dame
I april i fjor innførte NetCom samme ringepris for alle abonnementskundene. Dette har blitt svært godt mottatt i markedet. Nå videreføres dette også for mobiloperatørens kontantkort, heter det i en melding fra selskapet.

Ny struktur

– Vi ønsker å gjøre kundenes hverdag enda enklere. Med det nye prissystemet vet våre kontantkortkunder alltid hva de betaler. Kundene trenger ikke lenger tenke på når det er billigst eller hvilket nummer de ringer til, sier adm. direktør Barbara Thoralfsson.

Mandag innføres den nye prisstrukturen. Nå skal NetComs kontantkunder betale 2.99 kroner per minutt uansett.

Billigere på dagtid

Den tidligere prisen var 1.99 kroner for telefoner til NetComabonnenter. Men for de som ringte mye til Telenors kunder på fastnett eller mobil er det en del å spare.Her var prisen tidligere 5.99 kroner mellom 07.00 og 18.00, og 1.99 kroner ellers.

Endringen skjer ikke automatisk. Kunder som allerede har NetCom Kontant vil beholde dagens priser, men kan skifte til de nye satsene ved å ringe 19911. NetCom lover da at prisene vil bli endret i løpet av ett døgn.

(telecom.no)

Stikkord: Mobil