Kjøleskap med nett, MP3 og TV

Nett-kjøleskap

Nett-kjøleskapDu kan like gjerne endre oppfatning først som sist – dagens kjøleskap kan mer enn å holde maten din kald. LG Electronic står bak det første Internett-kjøleskapet som hittil har kommet på markedet.

Kjøleskapet gjør begrepet «hvitevare» til skam med sin titan-utførelse. Utstyrt med en 100 MHz prosessor, 10GB harddisk, 64MB ram, nettverkskort, 15.1 tommers LCD-skjerm og Windows 98, kan denne dingsen gjøre kjøkkenet til familiens samlingspunkt.

Skulle middagslagingen bli for kjedelig kan den innebygde TV-en, radioen og MP3-spilleren også komme godt med. T3.co.uk har testet kjøleskapet, og kan opplyse om at lyden fra de to høyttalerne er akseptabel – om enn ikke av stereoanlegg-kvalitet.

Annonse

Kjøleskapet kan selvfølgelig kobles på Internett.

Tung koloss

Hvis du mot formodning skulle få tid til annet enn å sikle på det mildt sagt velutstyrte skapet, så har det 310 liters lagringsplass for husets matvarer. Hele herligheten veier 162kg – hvilket er godt og vel 100kg mer enn vanlige kjøleskap av samme størrelse.

Andre produsenter har tidligere lekt med tanken om et liknende kjøkkenredskap, men disse har ikke kommet særlig lenger enn til tegneblokka.

Prisen er på £8.000, eller litt i underkant av 100.000 kroner. Mat å fylle opp med må du kjøpe selv – hvis du har råd.

Annonse
Annonse