Tjener millioner på ferdig-stiler

Skole-PC

Skole-PCDet er penger å tjene på studenter som er leie av å forfatte glittrende stiler en sen søndagskveld. Danske Studienet.dk begynte beskjedent, men øker per i dag for hver dag som går. Dette skriver Jyllands-Posten.

– Salget vårt stiger konstant. Det samme gjør antallet besøkende. For et år siden hadde vi 3000 besøkende – i dag er tallet fordoblet. Vi tror fortsatt på vekst fordi vi satser hardt på området, uttaler Henrik Bak, talsmann for Freeway, firmaet bak Studienet.dk.

Elever bidrar

Nettstedet fungerer mye på samme måte som diverse andre nettsteder med arkiver av stiloppgaver – stilene kommer direkte fra elever. På Studienet.dk får bidragsyterne derimot poeng for å bidra med oppgaver, og disse kan de benytte deg av til å kjøpe seg leksefri.

Annonse

Nettstedet har over 12.000 stiler på både tysk, dansk og engelsk.

– Vi har blitt nødt til å ansette tre studenter til å hjelpe oss. De møter opp hver dag etter skoletid for å hjelpe oss med å gå over innkommende materiale. Likevel klarer vi ikke å henge med. Per i dag ligger 3.000 stiler og venter på å legges ut, uttaler Bak.

Årsomsetning i millionklassen

Prisen på en oppgave er fra 25 til 40 kroner. På dette har Studienet.dk i det siste tjent over 4000 kroner dagen – noe som omregnet i årsomsetning ligger i millionklassen.

Nettstedet har store ambisjoner om å utvide ytterligere. I dag har de 300 til 400 hundre kontaktpersoner på skoler over hele Danmark. De har som oppgave å gjøre «gullgruven» ytterligere kjent. Så spørst det da bare hvor lang tid det tar før lærere får inn to like besvarelser…

Annonse
Annonse