Ny «Aker Brygge»-telefon fra Nokia

Telefonen skal være klar i løpet av annet kvartal 2002. På norsk vil det si april. Prisen er ennå ikke kjent, men den vil trolig være relativt høy. Nokia beskriver nemlig 8910 som en telefon i «premium»-klassen.

Titan-kledd

Telefonen er kledd i titan, et materiale som blir stadig hippere blant produsenter av teknisk utstyr i den eksklusive klassen. 8910 vil for eksempel være en god match for Apples Aker Brygge-PC Powerbook G4 Titan.

Skyvelokket, mann!

Telefonen har også en ny type skyvelokk som får telefonen til å gli oppover når du åpner den. Når telefonen er helt ute, kommer display og taster i krom-finish fram.

Annonse

Telefonen har WAP-leser, GPRS «alltid på nett», trådløs Bluetooth-kommunikasjon med andre enheter og HSCSD høyhastighets dataoverføring og stemmestyring.

Outlook-kompatibel?

Minnet har plass til 500 adresser, og inneholder en kalender. Begge kan synkroniseres mot egen, medfølgende programvare. Om det er mulig å synkronisere mot Outlook, forteller pressemeldingen ingenting om.

Annonse
Annonse