BT-logo

Annonse


– Vi eier pekerne

BT-logoBT hevder å ha patent på samtlige pekere på Internett – funksjonen som gjør det mulig å surfe fra side til side ved å klikke på pekeren, melder IT-avisen.dk. Patenten skal ha blitt opprettet så tidlig som i 1976.

Teleleverandøren har valgt å i første omgang saksøke internettleverandøren Prodigy, grunnlagt i 1984. Prodigy er en del av USAs nest største leverandør av teletjenester, og har rundt 3.6 millioner kunder.

Hvis BT vinner i retten er det forventet at de vil kreve lisensbetaling for teknologien, med tilbakevirkende kraft.

Liten tro på seier

Søksmålet ble offentliggjort allerede for to år siden, og det er svært få advokater som har tro på at de kan vinne fram i retten.

En høring vil bli holdt i New York førstkommende mandag.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse