Annonse


Toshiba med mobil-offensiv

Innen sommeren håper Toshiba på å lansere flere GPRS- og 3G-mobiltelefoner i Europa. Som kjempe på det japanske markedet vil de forflytte kunnskapen sin til oss – og de har stor tro på suksess, melder The Register.

– Toshiba kan sine saker

– Toshiba vet hvilke typer telefoner som gjør suksess, og vil nå ta med seg denne kunnskapen til Europa, uttaler Seiji Yasunaga, leder for Toshibas nyopprettede kontor for mobilkommunikasjon i England.

Produsenten har allerede utviklet god teknologi innenfor fargeskjermer, minnebrikker og batterier. Det er denne vi nå skal få se mer til også her hjemme.

Inntil i dag har Toshiba rettet mobil-fokusen sin mot det japanske og det amerikanske markedet – og her med CDMA-telefoner. Likevel har produsenten foreløpig gjort seg mindre bemerket. Bare 1.8 prosent av mobilsalget på verdensbasis i fjor, tilhørte Toshiba.

Annonse


Høye forventninger

Beregninger viser at over 100 millioner europeere vil bytte ut telefonene sine i løpet av de nærmeste tre årene. Her vil den japanske produsenten ha sin del av kaka.

Foreløpig er de lite pratsomme når det gjelder de nye telefonene, men det er forventet at de vil presentere produktene sine på elektronikkmessen CeBIT – som holdes i midten av mars.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse