Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny Palm rett rundt hjørnet

Det har lenge vært ventet at Palm skal komme med en PDA med innbygget telefon. Mandag kan bli dagen da katta omsider slipper ut av sekken.

Palm m700 (mindre)
På nettsteder som Palmjunkie.com og Palminfocenter.com har det flere ganger vært lagt ut bilder av det som angivelig skal være den nye PDA’en fra Palm. Bildene skal ha lekket fra ulike kilder innad i selskapet.

Selges i USA

Denne gangen viser de en ung kvinne som er ute på sykkeltur med sin Palm 705i. Den samme maskinen kan du nå forhåndsbestille fra Palmstore. Klarer du ikke å vente skal det også være mulig å kjøpe den nye maskinen fra CompUSA på 5th Ave og 37th St i New York by. Men du skal være rask – butikken har bare 20 enheter på lager.

Detaljene rundt Palm 705i er fortsatt uklare, men så vidt vi kan se minner det om en Palm 500 som også inneholder mobiltelefon. Prisen er satt til 450 dollar (drøyt 4.000 kroner), men hva den vil koste når den kommer til Norge vet vi ikke.