Kay Hammond

Annonse


Nettbrud selges på ny

Kay HammondDermed hadde ikke Kay Hammond noe annet valg enn å legge seg ut på nytt.

Prisras

Men selv om det bare er kommet inn to bud, ser det ikke ut til at Kay skal gå på billigsalg denne gangen heller. 6 dager før auksjonen stenger er det kommet inn et bud på £ 252.000. Det tilsvarer om lag 3,3 millioner norske kroner.

Men vil du ha tilslaget på Kay holder det ikke med et brennede ønske om å få tømt pungen. Du må i tillegg være mann, britisk, bosatt i Storbritannia og ha alminnelig god helse.

Annonse




Ikke for hypernerder

Kay sier selv hun auksjonerer seg bort fordi bryllup er det eneste av hennes mål som hun ennå ikke har nådd (til tross for at hun har rukket å bli 24 år…). Ved å legge seg ut på auksjon håper hun å vise at nettet ikke bare er fullt av hypernerder, men at det også finnes normale mennesker der ute. En av disse ønsker hun altså å gifte seg med.

Kay, som er Internett entreprenør, har drevet sitt eget selskap (www.tampa.co.uk) siden hun var 17. Det skal visst nok ha gitt henne så mye å gjøre at hun ikke har hatt tid eller anledning til å finne seg en mann.

Mediashow

Den unge damen stiller ellers følgende krav til den som ønsker å legge inn et bud:

 • Alle budgivere må være villige til å stille opp i media
 • Budgiver må gå med på å få sjekket sin fysiske og psykiske tilstand dersom Kay ber om det.
 • Budgiver må kunne vise at han har mulighet for å innfri sitt bud.

  Og så må han være gifteklar i mars!

  Annonse


 • Annonse


  Annonse


  Annonse