Annonse


Kazaa solgt i det stille

Sharman Networks Limited, et privat-eid firma, har kjøpt opp deler av Kazaa. Dette inkluderer nettstedet kazaa.com – distributør av Kazaas Media Desktop programvare.

– Vi er stolte av å kunne gjenoppta arbeidet med Kazaa og fortsette å utvikle nettverket. Vi setter stor pris på de millionene av brukerne som benytter seg av fildelingsprogrammet, skal Nikki Hemming, adm. direktør for Sharman Networks Limited ha annonsert, i følge Dmusic.com.

Kazaa benytter seg av det samme peer-2-peer nettverket som det populære programmet Morpheus. For få dager siden fjernet de nedlastingen av programvaren fra kazaa.com, men stoppet ikke utvekslingen mellom dem som allerede hadde lastet ned.

Nå er en oppdatert nedlasting av Kazaa Media Desktop tilgjengelig.

Annonse
Fortsatt gratis

«De opprinnelige hjernene bak Kazaa har tatt skrittet videre for å utvikle annen programvare. Vi som nå driver Kazaa vil fortsette å levere den beste løsningen for søking, lagring og overføring av data – uten grenser. Gjør deg klar for en enda bedre versjon av Kazaa,» heter det på nye kazaa.com.

Dette tyder på at den nye eieren, Sharman Networks Limited, ikke ser ut til å ha umiddelbare planer om å gjør det hele om til en betalingstjeneste.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse