Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mobilen løser Euroknuten

Europas nye valuta, Euro, volder hodebry for alle som ikke er kjappe i åttegangeren. Men det er ingen grunn til å bomme på valutakonverteringen – om du bare har en mobiltelefon.

EURO
På mange telefoner finnes en funksjon som regner om fra en valuta til en annen. Her er det ingen ting i veien for å programmere inn kursen på Euro ( ) mot kursen på norske kroner (NOK). Ved hjelp av noen tastetrykk kan du sjekke hva den europrisede varen egentlig koster deg i norske kroner.

Men mangler du både regneferdigheter, konverteringsprogram og lommekalkulator har du ennå minst tre aternativer: Du kan a) ringe til noen som har greie på sånt. b) sende en SMS til Ulster bank, eller c)benytte WAP og hente riktig beløp i forhold til dagens oppdaterte kurs fra en nettbank.
Stikkord: Mobil