Treo

Annonse


Handspring kutter ut Visor

TreoDette sier Handspring-direktør Donna Dubinski til nyhetsbyrået Reuters.

– Vi er på vei ut av elektroniske planleggere og på vei inn i kommunikatorer. På ett eller annet tidspunkt vil vi være ute av planlegger-bransjen. Vi tror at framtida ligger i trådløs kommunikasjon og investerer deretter, sier hun.

Forsinket

Den første modellen i den nye serien med PDA-telefoner, kalt Treo, lar imidlertid vente på seg. Den opprinnelige lanseringen var satt til slutten av februar. Dubinski vil ikke bekrefte om dette fortsatt står ved lag. Men det er et faktum at Handspring har hatt problemer med å skaffe en bestemt, ikke navngitt komponent til Treo.

Først i Europa

Hun kan imidlertid opplyse at Treo vil dukke opp først i Europa, siden det er snakk om en GSM-modell. Tidligere antok de fleste at Handsping ville komme med en CDMA-modell først – beregnet for det amerikanske markedet der dette systemet er mer utbredt enn GSM.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse