T65

Annonse


Ericsson friskmelder T65

T65Svenske TL3, forhandler av Ericssons telefoner, gikk ut i media og hevdet at T65 var umulig å selge på grunn av susing i høyttaleren. Dette avvises av Sony Ericsson, selv om de innrømmer enkelte tekniske feil i oppstarten, melder di.se.

– Jeg har aldri hørt snakk om noe problem med susing, og jeg har heller ikke hørt noen selgere snakke om det, uttaler Anders Maazon ved Geabs VD, en annen av Ericssons svenske forhandlere.

Heller ikke nettstedet Cint har fått inn noen klager på T65. Siden er åpen for at kunder kan si sin mening om mobiltelefoner de har kjøpt. De 64 evalueringene som nå ligger der sier ingenting om problemene.

Innrømmer små feil

– Jeg fikk høre om saken først i går, og i følge min rundspørring så var dette kun et problem med den første forsendelsen av T65, sendt ut i oktober. Det er synd at det oppstår slike feil og vi skal selvfølgelig rette dem opp hos dem det gjelder. Det er også synd at folk tror det er snakk om et omfattende problem, for det er det ikke, uttaler Roger Bolander, sjef for Sony Ericsson i Norden.

Annonse
Etter at ITavisen.no skrev om saken i går har det kommet inn mange svært varierende kommentarer – både fra folk som har problemer, og fra folk som er fornøyde med telefonene sine.

Sony Ericsson lover at liknende problem ikke vil finnes i nyere forsendelser av T65.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse