Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Stopp for Bredbåndsfabrikken

Bredbåndsfabrikken stopper all virksomhet i Norge, bortsett fra drift av nettet. Men de som er så heldige å ha 10 Mbit/s i veggen, får surfe videre til spottpris.

bredbånd Ash illustrasjon
Foreløpig er de anslagsvis mellom 1500 og 2000 aktive kundene, som alle er bosatt i Oslo-området, på nett. Men om det er en situasjon som vil vedvare, er høyst usikkert.

Fotsatt på nett

– Vi prøver å finne en god løsning. I mellomtiden beholder vi driftspersonale i Norge, men det kan tenkes at noe vil bli overført til Sverige. Våre eksisterende kunder vil uansett ikke merke forskjell. Prisen og hastigheten vil være den samme som før, sier salgssjef Tom Espen Johansen til ITavisen.no.

De rundt 10 000 passive kundene som har tegnet kontrakt, men som ennå ikke er koblet på, har fått tilbud om å si opp kontrakten.

Svenske Bredbandsbolaget, som står bak Bredbåndsfabrikken, har også lagt ned sin virksomhet i Danmark.

Fra nå av skal de bare satse i hjemlandet.

Uslåelig

Bredbåndsfabrikkens tilbud har vært uslåelig på det norske markedet – for de få som har hatt tilgang til det. For 300 kroner måneden har kundene fått 10 Mb-linje både ut og inn.

Ingen andre har kunnet konkurrere verken på pris eller båndbredde i privatmarkedet.

Likevel har ytterst få kunnet benytte seg av dette stjernetilbudet. Kundemassen har vært begrenset til noen få borettslag på Oslos østkant.

Stikkord: internett